#EcShlirë

Aplikacion mobil për të raportuar ngacmimin seksual. Të dhënat e mbledhura do të shfrytëzohen për të përkahur masa preventive.

Phones

Tiparet

Phone
 • Raportimi

  #EcShlirë është një app mobil për të raportuar rastet e ngacmimeve seksuale
 • Anonimiteti

  Ngacmimet seksuale mund të raportohen në mënyrë anonime dhe pa informata personale
 • Vizualizimi në Hartë

  Rastet e raportuara të ngacmimeve seksuale mund të vizualizohen në hartë. Ju mund të shihni cilat regjione janë më të prekura nga lloje të ndryshme të ngacmimeve
 • Vizualizimi në Grafikë

  Analizo llojet e ngacmimeve, lokacionet, dhe aktorët. Përdor filtra dhe detekto rastet më të shpeshta
 • Shumë gjuhësor

  Aktualisht, aplikacioni mund të përdoret në gjuhën Shqipe, Angleze, dhe Serbe. Plani në të ardhmen është edhe për gjuhë të tjera.
 • Pa Pagesë

  Aplikacioni është ndërtuar për të mirën e shoqërisë, kështu që shkarko atë pa pagesë.

Pamje/Fotografi nga ekrani

Top Lokacioni

Rrugë

Top Aktori

I/E panjohur

Top Ngacmimi

Komentimi